Farum
Dixi Anna Pepria
 
 
Våra sponsorer
 
 
HSB
 
 
 
Handelsbanken

Program våren 2020

6 januari, på självaste trettondagen, arrangerar Jazzhouse Landskrona en tvåtimmars konsert i samarbete med välkända Anki Nilsson och Carlsson Small Big Band. Medtag picknick till konserten. Kom igång med det nya skottåret och njut av Anki och bandet. Garanterat närodlat.

31 januari har vi bokat in Kristianstads Storband med nära nog 50-årigt hålligång i bagaget. Bandets kapellmästare har varit sällsynt uthålliga, bara tre under alla dessa år. Men nu ska en alldeles ny dirigent - Jerker Lindström - visa framfötterna hos oss. Bandet samarbetar denna gång med sångsolisten Malin Östh.

28 februari blir en fin tradjazzkväll med Sir Bourbon Dixieland Band. Ända från Göteborg kommer ett halvt dussin spelglada musikanter med en diger meritlista från spelningar runt om i Europa och i radio under fyrtio års tid. När man hör banjons komp och alla solister, vet man att detta är helt rätt.

27 mars kommer ännu ett Göteborgsgäng, Swing Brothers till Landskrona Folkets Hus. Swing är rätta ordet. Ett gäng mycket erfarna musiker har strålat samman och bildat detta band med stor uppskattning av många kända jazzmusiker och publik, som gästat Swing Brothers konserter. En cocktail av äldre och nyare låtar blir vi bjudna på denna kväll.

24 april får vi höra och se en favorit i repris, Big Blowin´ Band, uppvuxna i den skånska myllan i Ystadstrakten. Vi hälsar våren välkommen med att spisa och dansa till ett alltid lika fräscht storband med traditionell storbandsrepertoar. Count Basie och Duke Ellington är säkert med oss denna kväll.


Jazzt Oldies är vårt husband som på välkänt manér underhåller oss mellan varven i Folkets hus för non stop musikunderhållning hos Jazzhouse Landskrona.


Hjärtligt välkomna! 

Medtag egen mat och dryck.

Gynna våra sponsorer.

 
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Mer info finns på bandens hemsidor.

Fråga oss gärna om mer information önskas.


 
HSB ICA Kvantum Mazars
       
Papco Väskshopen
       
Ateljè Bern Mat templet Ohlssons
       
       
       
       
 
Blob
 
Sidan uppdaterad 2020-01-16