Farum
Dixi Anna Pepria
 
 
Våra sponsorer
 
 
Parajett
 
HSB
 
Väskshopen
 
Papco
 
 
 

Program hösten 2018

31 augusti startar vi traditionsenligt med jazz på Gråen, vår egen skärgårdsö. På båten över tar vi med Henning Munck och Plumperne, som vi känner väl och de kommer att fylla Konserven med mycket svängig ”svansk” jazz hela kvällen. Picnic som vanligt och inträde vid kajen på fastlandet.

28 september besöks vi av den stora Salongsorkestern från Lund. Ballroomjazz av bästa spelglada klass i extra prydlig inramning med tidstypisk klädsel. Fullt dansgolv blir det.

12 oktober är det kulturnatt i Landskrona och då låter vi den 10-års jubilerande saxofonkvintetten Swing & Sweet spela upp i Lilla Salen. Kom in i ljuset och värmen en stund. Lättlyssnat, svängigt och mysigt. Vi bjuder på kaffe.

26 oktober har vi den stora äran att presentera Viktoria Tolstoy och AlfEverGreen Band. Viktoria och bandet har en bred repertoar där vi kommer att plocka ut det bästa för oss denna kväll i Folkets Hus.

30 november låter vi Blå Mandag passera Sundet för att avsluta höstterminen hos Jazzhouse Landskrona. Tradjazz av bästa danska sort. Massor av sång och instrumentala utsvävningar. Lätt, glatt och svängigt.

Jazzt Oldies är vårt husband som på välkänt manér underhåller oss mellan varven i Folkets hus för non stop musikunderhållning hos Jazzhouse Landskrona.


Medtag egen mat och dryck.

Gynna våra sponsorer.

VÄLKOMNA!  Styrelsen Jazzhouse Landskrona 
       
       
Ateljè Bern Handelsbanken
       
Mat templet Ohlssons ICA Kvantum Mazars
       
       
 
Blob
 
Sidan uppdaterad 2018-07-18